– I tebe sam sit kafano – (01. 03.) – devetnaesta emisija

je izabrao pesmu “I tebe sam sit kafano” koju u originalu izvodi Haris Džinović. Publika je bila na nogama tokom ove pesme, a žiri je bio potpuno oduševljen ovakvim izdanjem talentovane zvezdice. Žarko je dobio svih pet glasova i direktno se plasirao u sledeći krug.

Sve ono što sam zamerila Petru, tebi ne mogu da zamerim, svaki ukras je bio na mestu, bio je tako sitan. Meni je bilo sve tačno kako treba, glumio si ovu pesmu. Ovo je pesma koja ne treba samo da se peva, već i da se glumi, ovo je jedna meraklijska pesma. Tako da si izabrao odličnu pesmu, pevao si sjajno. Meni si bio top, bravo – navela je Goca Tržan.

Meni si bio odličan danas, nisam imala utisak da ti je bilo neprijatno. Ja bih rekla da ti je bilo jako udobno. Zabavljala sam se, a čini mi se da si se i ti zabavljao. Imala sam utisak da se dobro zezaš. Što se mog ukusa tiče, tvoje pevanje večeras je bilo fenomenalno, pevao si kulturno narodnjački, gospodski, meni se to dopada. Meni je ovo bilo super, vas četvorica ste bili kao četiri boema. Super nastup, desetka – rekla je Nataša Bekvalac.

Nakon što je dobio sjajne komentare žirija, Žarko je otpevao pesmu za svoju tetku Veselu, što je raznežilo sve u studiju televizije Pink, a voditeljku Marijanu Mićić i rasplakao.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.