– Od mene se odvikavaj – (10. 05.) – dvadeset osma emisija

je odabrala numeru “Od mene se odvikavaj” koju u originalu izvodi Milan Stanković. Već na prve taktove svoje pesme, Milan je podigao svoju stolicu, a ubrzo su uradili isto i svi ostali članovi žirija. Publika je uživala u ovom nastupu, a petočlani sastav nagradio je Valentinu sa svih pet glasova.

Bitna je ona, ja sam njoj pričao kako bih voleo da ona postane domaća ženska zvezda broj jedan. Sa ovim tipom pesama koje su energične, a opet imaju i dosta pevanja o sebi, to je najbolji put. Ali vreme će pokazati. Ovo večeras je bilo odlično, ja sam uživao, ti znaš koliko ja volim koliko ti pevaš. Ta koreografija mislim da ti je samo odmogla, nije ti doprinela pevački, ali je lepo videti sve to – naveo je Milan.

Ne bih se složila sa Milanom da ti je koreografija odmogla, bilo je prijatno gledati te kako đuskaš, delovalo je prirodno i nenaučeno. Nisi obraćala pažnju da li ćeš ispratiti neki korak, potpuno si bila dominantna u toj koreografiji i meni se to dopalo. Jako mi se dopalo kako si otpevala pesmu, ja jako volim kad žene pevaju muške pesme, a da ne znam da ovo peva Milan, moglo bi da prođe komotno kao tvoja. Tvoja buduća karijera zavisiće samo od tvoje glave, jer si u ovom šou programu dokazala da imaš sve što treba da ima jedna velika zvezda, a ne zvezdica. Sad samo pamet u lepu glavicu i srećno – rekla je Nataša Bekvalac.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.