– Hey Mama – (08. 03.) – dvadeseta emisija

je u novoj temi, gde takmičari pevaju aktuelne hitove u poslednjih pet godina, odlučila da se predstavi numerom “Hey mama” koju u originalu izvodi Niki Minaž. Za svoj performans i sam kraj takmičarskog dela emisije, Valentina je dobila svih pet glasova žirija. Iako su imali neke sitne zamerke, svi su bili saglasni u tome da je bila fenomenalna.

Meni je ovo zaslužena petica. Kao nova Tara. Čak si se više snašla u tim rep delovima nego u onome na šta smo već navikli od tebe, kada pustiš svoj glas. Oduševila sam se, pogotovo pred kraj deo, kada si šmekerski odrepovala – rekla je Kija.

Ti nisi pevala svoj najbolji nastup u životu, ali imala si energiju, dolazilo je to iz tebe, nije pesma bila najbitnija, ti si bila, nisam ni videla igrače iza tebe, a to je važno – rekla je Goca.

Ja sam sve sigurnija da ti izrastaš u ozbiljnog performera. Snalaziš se u svakom žanru, a ovo je novina kad si ti u pitanju. I ono što je Goca rekla, igrači su bili super, ali ništa nije moglo da mi odvuče pažnju od tebe. To je znak da ćeš ti biti zvezda – rekla je Nataša.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.