– Volio bih – (10. 05.) – dvadeset osma emisija

je odabrao numeru “Volio bih”, koju u originalu izvodi popularni sastav “Dubioza kolektiv”. Uprkos veoma neobičnom nastupu, Sergej nije uspeo da fascinira žiri, pa svoju stolicu nije podigla Leontina Vukomanović.

Nemam komentar, ne znam kako da prokomentarišem, ne znam šta da kažem – navela je Leontina.

Možda neće da te biju sile svetske milicije, ali Milan Stanković hoće. Zato što ovo danas, šta je ovo? Šta će nama ovo, koga ovo zanima? Koga ti predstavljaš, šta si pokazao? Ovo danas nema veze sa mozgom, ti možeš da se igraš, da budeš neozbiljan, ali nećemo da pravimo budalu od sebe. Šta će ti to – ostao je zbunjen Milan.

Meni si bio top, ja sam se ludo zabavljala – rekla je Goca Tržan.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


1 Comment

  • Miodrag 2 months ago

    Pa, stvarno ziri vec preteruje sa forsiranjem muskih takmicara u ovom sou. Pretpostavljam da na njih utice i produkcija koja zeli da ovo takmicenje bude sto gledanije, i da bude sto vise onih koji glasaju, sto opet u prvi plan dovodi muske takmicare koji imaju odaniju publiku tj devojcice koje ih obozavaju i koje ce glasati za njih i po vise puta. Dalje, ovde vaznu ulogu ima i zastupljenost svih drzava ciji predstavnici ucestvuju u sou, kojima mozda ove emisije ne bi vise bile interesantne ako bi ostale bez takmicara u njemu, pa se i to uzima u obzir prilkom odlucivanja ko od takmicara ispada u barazu. Zbog svega ovoga dolazi do apsurdnih i apslolutno nepravednih odluka zirija, koji izbacuju talentovanije i bolje takmicare, a ostavljaju naslabijeg (Sergeja) kao sto je to veceras bio slucaj. Znaci dosta toga po kljucu, a ne po kvalitetu i pravdi, kao nekada u bivsoj zajednickoj drzavi za vreme druga Tita.
    Razocarani profesor muzike
    (Kraljevski konzervatorijum u Torontu)
    prof. Miodrag Urosevic

Comments are closed.