– Trans – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Do same završnice superfinala, odnosno do poslednjih dvoje stigao je i , pored Bojane Radovanović.

Sergej je u trećem krugu izveo pesmu Milana Stankovića “Trans”. On se sjajno zabavljao na sceni, gde je sve vreme igrao sa plesačima oko njega, a publika ga je na kraju nagradila gromoglasnim aplauzom.

Ja sam nekoliko puta rekla u ovim emisijama i sad ću ponoviti ti znaš šta hoćeš i istrajan si tu tome da ostvariš svoje snove. Već si na pola puta kad si zablistao na ovoj sceni, popravivši sve što je moglo da se popravi u pevanju. U ovoj sezoni su pokazao sve i veliki napredak u pevanju i ozbiljnost u radu i ono što je najkvalitetnije kod tebe, a to je komunikacija sa publikom. Imaš taj šmek da devojčice već usplahireno vrište. Ako biramo zvezdicu kao zvezdicu koju naša publika mnogo voli da vidi, to ćeš biti ti – rekla je Leontina Vukomanović.

Mi smo odradili najbolje što smo mogli, vi ste takođe uradili najbolje što je bilo do vas, večeras ste bili najbolji. Ja se nadam da ćete i ti i Bojana i mnogi vaši drugari nastaviti da nastave da se bave muzikom. Svaka čast svima – rekla je Goca Tržan.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , , , ,


4 Comments

 • ljudi pa vi niste normalni, vi nemate pojima kako se peva. ni Sergej ni Bojana nemaju blage veze od pjevanje. Izbacili ste najbolju sram vas bilo

  • Sanja 4 months ago

   Slažem se sa BA. Potpuno. Sram vas sve bilo koji ste doveli do ovoga. Najbolji ispadnu, a najsnalažljiviji pobede?! Ma koje vi to vrednosti promovišete? Lep primer za decu da se neće vrednovati talenat i rad i stvaran kvalitet već reklama i namontirani i kupljeni rezultati! Sram vas bilo.

 • Sanja 4 months ago

  Sramota! Sramota! Sramota! Sergej se sve vreme provlačio. Uvreda za našu inteligenciju! Jasno je da je neko dobro platio da se reklamira i da se pošalje dovoljno poruka. Sramota za Pink! Sramota za organizatore! Sramota za žiri što ga je dovukao do finala. Ali, sramota i za Mitroviće. Oni ovu igru svake godine upropaste mahnitom željom da se zaradi i da pošto poto bude predstavnika iz svih okolnih zemalja. David je već iz Banja Luke i sramota je što ste naštimovali da i Sergej uđe u finale kad mu je sve vreme stručni žiri (svi stručni osim zalutale Kije koja je dodatna sramota za Pink) govorio da mu pevanje škripi i da je zabavan i toliko. Prosto nije dobar pevač i ne može da bude u finalu nikako. Od svih u finalu on je najslabiji u svakom smislu. Bilo koga da su izabrali bolji je i zaslužniji da se prohlasi pobednikom. Redovno gledam i uvek se razočaram kad vidim kako se kroji sastav za finale. Maaa zasćto je naš narod toliko glup? Sramota je i za Sergeja i njegovu porodicu. Oni vrlo dobro znaju da nije najbolji i da pobedu nije zaslužio. Sram ih bilo – sve koji su uticali da do ovoga dođe. Fuj. Nermoralno. Prljavo. Jadno. Fuj!

 • Marko 4 months ago

  Auuu kakav zez! Ma oni to nas zaj…… ! Strašno bre ljudi. Preterali ste. Pa da je pbedio mali David iz Zvečana, ili cura iz Leskovca ili najbolja Antonija pa da se svi radujemobda se ipak prave vrednosti cene. A ono? Zevzek iz Bosne?!! Kako on može da spava sa saznanjem da je falš pevač, a pobeda namontirana!

Comments are closed.