2019 – (17. 05) – emisija 29

Dalje su prošli: David Radosavljević, Bojana Radovanović, David Marković, Isidora Mitić, Antonia Gigovska, Nika Purić, Katarina Radulović i Uroš Stanković.

Ispala je: Katarina Radulović.


Kategorije: All Star, Cele emisije, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


3 Comments

  • Vesna Janevski 5 months ago

    Treba da se dodeli vise nagrada. Mozda neko nema mnogo glasaca zbog toga sto publika nije mocna da placa SMS poruke, ali ziri zna ko je ko i koliko je kvalitetan. Ako smo postovali njihove odluke do sada, sto ne bi i oni proglasili pobednika sa strane zirija a i dodeliti razlicite nagrade kao “najbolji glas” ili “najuspesniji pevac”, ili ….. ipak ova deca zasluzuju da dobiju neko priznanje.
    Ovako ispada da neko ko je ispao u prvom krugu, da ga je glasala publika mozda bi pobedio.
    Mislim da dodelom vise nagrada mozete da motivisete ucesnike i sadasnje i buduce, a ziri bi imao jos veci kredibilitet u buduce.

  • Šteta za Katarinu! Jedna je od retkih u ovom takmičenju koja ima smisao za zabavu i scenu! Hvala joj za divne, zanimljive nastupe. Unosila je posebnu energiju i vedrinu u ovak šou. Na žalost, neki drugi kriterijumi su presudili. Bravo Katarina, želimo ti sve najlepše i puno sreće!

  • Šteta za Katarinu! Jedna je od retkih u ovom takmičenju koja ima smisao za zabavu i scenu! Hvala joj za divne, zanimljive nastupe. Unosila je posebnu energiju i vedrinu u ovaj šou. Na žalost, neki drugi kriterijumi su presudili. Bravo Katarina, želimo ti sve najlepše i puno sreće!

Comments are closed.