– Ovamo cigani – (08. 02.) – šestnaesta emisija

je izabrao da peva numeru “Ovamo cigani” od Predraga Živkovića Tozovca. Ovaj učesnik “Pinkovih zvezdica – All stars” dobio je pet glasova, s obzirom na to da su članovi žirija već u prvim sekundama njegovog nastupa podigli svoje stolice.

On je stvoren za ovo! – rekla je Kija svojim kolegama iz žirija, a zatim se obratila Petru – Prošli put sam se tebi spustila. Publika mi je tada vikala: “Ua”, sada je publika počela da vrišti kada si ti izlazio i znala sam da si ti. Prošli put me zamalo nisu linčovali. Ja sam jako ponosna na tebe, ovo je bilo divno, sa puno emocija. Svaku strofu i svaku reč si sa emocijom otpevao. Tako sam ponosna na tebe. Svi sad pevaju Džale, Bube, Milane Stankoviće i Kije, ali ti treba da ideš u ovom smeru – pričala je Kija Petru.

Mislim da je ovo čista petica. Očekujem još jedan aplauz publike. Treba ovako da nastaviš. Kod tebe je problem samo mutacija. Morate da pevate sve i hoćemo da čujemo narodnjake. On mutira u svakoj pesmi, ali ovo ne može da izvede bilo ko. Ovako značajno ne može da otpeva neki klinac – rekao je Milan Stanković.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.