Nikola Milenković – We are the champions & We Will Rock You – (11. 01.) – dvanaesta emisija– We are the champions & We Will Rock You – (11. 01.) – dvanaesta emisija

je otpevao pesme “We are the champions” i “We Will Rock You” legendarnog sastava “Queen”. Energičan nastup i sjajan glas nisu bili dovoljni da žiri ostane bez daha, pa je tako Nataša Bekvalac ostala dole, a Nikola je dobio četiri glasa.

Dogovorili smo se da je ovo četvorka, bila bi petica da si pevao samo drugu pesmu. Znala sam odmah si ti. Ispod sam videla da su igrači bili odlični, stajling je super, ali ona prva pesma nije bila energetski dobro, bila ti je i niska intonacija, to često zna da bude koska. Četiri plus je svakako, da si ostao samo na drugoj pesmi, bila bi petica, ti si odličan pevač – navela je Nataša.

Retko ko može da se snađe ovde i da ima toliko energije. Tvoj glas je baršunast, pop glas, u ovom vremenu, a ne u osamdesetim. Ti si to mnogo bolje radio, ova energija ti ne stoji – naveo je Milan Stanković.1 Comment

  • ZKostic 6 months ago

    Kako ste mogli NIkolu da eleminisete iz daljeg takmicenja.
    Ovo je zaista jedna od najlosijih odluka koju ste ikada doneli. Decko je izuzetan u svakom pogledu i smatram da mu je na ovaj nacin nacin naneta izuzetna nepravda.
    Iskreno se nadam da ce neko imati snage, volje i moci da izmeni ovu potpuno neshvatljivu odluku zirija.i da ce omoguciti Nikoli dalje ucesce u ovom takmicenju.

    Nikola, samo napred. Nemoj da dozvolis da ovakve stvari uticu na tebe. Tvoj kvalitet, kao coveka i pevaca je nesporan. Svim srcem sam uz tebe :)

Comments are closed.