– Kao moja mati – (29. 03.) – dvadeset treća emisija

Numeru Zdravka Čolića “Kao moja mati” je pevala . Članovi žirija oduševili su se već u prvim taktovima ove numere, a Milan Stanković je odmah podigao svoju stolicu. Svoje crvene stolice ubrzo su nakon Milana Stankovića, podigle i Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac, a ova zvezdica dobila je svih pet glasova i sebi omogućila prolaz u nastavak takmičenja.

Bila si fenomenalna! Moram to da ti kažem. Toliko ste dostojanstveno izgledali. Sve je to bilo jako divno. I ta tvoja diva haljina, sve je bilo divno – rekla je Goca Tržan.

Ali emotivno, ovo je imalo težinu. Popravila si pevanje. Mislim da si pokazala gde sve možeš da zaplivaš i sad se osloni na to da se trudiš da što više budeš ozbiljna – izjavila je Leontina.

Meni se jako sviđa što ti radiš na sebi. Ovo mi je večeras bilo jako lepo i prijatno. Sviđa mi se što si izabrala pesmu muškog pevača. Jako si lepo izgledala večeras, lepo ti stoji spuštena kosa i moram da primetim divne violine koje su oko tebe i koje su doprinele dostojanstvenom nastupu večeras – pričala je Nataša Bekvalac.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.