– Tough lover – (10. 05.) – dvadeset osma emisija

je odlučila da otpeva “Tough lover” koju u originalu izvodi Kristina Agilera. Međutim, žiri očigledno nije bio u potpunosti zadovoljan, pa je svoju stolicu spustio Milan Stanković.

Bilo mi je toliko iritantno i smetalo mi je. Muzika je nešto u čemu bi trebalo da uživamo skroz. Ti nesumnjivo imaš ozbiljne glasovne mogućnosti, vrlo si muzikalna, sve je to super i ja to poštujem, ali ovog puta mi je to bilo nešto što mi ne prija. Nekad se desi da dođe dete koje tri puta lošije peva od tebe, ali se desi nešto prijatno i ja glasam za to. Nije uvek više bolje, nekad je manje više – naveo je Milan.

Ne znam, bilo je fantastičnih momenata, nemam stav. Sve je bilo, ne znam… Zapljusnula si nas nečim, bilo mi je previše. Ali ne kažem da si ti to loše izvela, mislim da je bilo samo malo histerično, napeto sve vreme, ne znam zašto. Imala si tako dobrih nastupa, žao mi je – rekla je Goca Tržan.

Ja se ne slažem sa njima, jer ne znam kako drugačije može da se peva ova pesma. To je stvar ukusa već. Ona je ovo odradila fantastično, ova pesma se tako peva. Ta muzika mi je naporna, ali da je drugačije otpevala, rekli bi ” Mlitavo si to uradila, to se peva zategnuto”. Ova pesma nije po našem ukusu, a ti si je fenomenalno otpevala – navela je Nataša Bekvalac.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.