– No Roots – (15. 03.) – dvadeset prva emisija

izabrala je jedan od najvećih svetskih hitova “No roots” koju u originalu izvodi Alis Merton. Kao i njeni drugari iz takmičenja, i Milica je imala pratnju plesne grupe koja je učinili da ovaj nastup izgleda još bolje, a sasvim zasluženo dobila je svih pet glasova žirija.

Šta da komentarišeš nju, ona peva kao zmaj. Izabrala si svetski hit, ova pevačica nije svetski poznata, ja sam imala prilike da je gledam uživo i ona zvuči fantastično. Ovo je jako dobro bilo i meni se svidelo što se ti ložiš na tu pesmu, na svoj nastup. To je ono što je suština i ti si uživala i dopalo mi se izuzetno. Pevanje je bilo besprekorno – rekla je Goca.

Ti si dobila peticu i možeš da ne brineš. Rekla ti je Goca sve što je bilo dobro, ja ću sebi dati za pravo da ti kažem nešto što mi se nije svidelo. Meni je malo smetalo zato što si pogrešila temu u emociji. Volela bih da si se malo “natripovala” drugačije. Volela bih da si malo u buntu bila. Ona peva o tome da nema korene. Atmosferu si pogrešila – rekla je Nataša.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.