Milica Ilić – Fool for Your Loving – (11. 01.) – dvanaesta emisija– Fool for Your Loving – (11. 01.) – dvanaesta emisija

predstavila se pesmom “Fool for Your Loving” grupe “Whitesnake”. Milica je pokazala svoje sposobnosti, te se sjajno snašla i u stilu koji do sada nije preferirala. Žiri je prepoznao njen kvalitet i nagradio je sa svih pet glasova.

Ti si sjajna, ozbiljno dobra pevačica. Danas si izgledala kao tinejdž zvezda koja je imala zadatak da otpeva neku pesmu iz osamdesetih. Bila si pretačna, ali meni se to dopalo u tvojoj interpretaciji, jer imaš taj izrazit, jak vibrato. Meni si bila odlična, mislim da ti je bila nepotrebna ona improvizacija na kraju. Opet, ako te posmatramo kao mladu tinejdž zvezdu, onda to može i tako, da ti ne zameramo ništa, bila si odlična, sjajan pevač, kao žilet si tačna, svaka čast – rekla je Goca Tržan.

Meni ništa nije falilo. Kada sam te slušala ja sam potpuno uživala. Uopšte nisam obraćala pažnju šta nedostaje već sam se bazirala na to čega ima. U tvom glasu je bilo tog prozuklog i karikiranja na fazon imitacije. Vi ste neka deca koja sve mogu, koja su multitalentovana. Gledajući tebe ja vidim fantastične moći transformacije glasa. Ti si svoj glas prilagodila rok muzici, ovo je bilo puno energije. Postala si jedna mlada gospođica svesna svojih kvaliteta, zablistala si i mudrošću, pametno koristiš te svoje resurse – navela je Leontina Vukomanović.Comments are closed.