– Breathing – (10. 05.) – dvadeset osma emisija

je odabrao pesmu “Breathing” Džejsona Derula, a on je svoj nastup počeo još iz bekstejdža. Žiri je zbunjeno tražio Mateju po sceni, a onda se pojavio i napravio pravi lom u sudiju. On je izazvao erupciju kada je počeo malo brži ritam. Žiri je sve što je pogledao nagradio sa svih pet glasova.

Vrlo si prepotentan i pretenciozan, to mi se sviđa jako. Uvek mi se to sviđa kad ima pokriće, kad nema pokriće izgleda jadno. Kada je neko pretenciozan i bezobrazan, a ima pokriće, to je potpuno u redu. Evo imate ovde pored mene jednu (Nataša Bekvalac), ona je uvek pretenciozna i bezobrazna, ali ima pokriće za to, isto kao i ja. Ne mislim da je to nešto loše. Prvo, hvala ti što si mi dao ideju šta da radim sa najlonima posle krečenja, jako je dobra fora, sjajno je. Bio si odličan, pevao si odlično, nisi otpevao sve kao što bi Džejson, jer je to jedna zverina ozbiljna, mislim da je on vanzemaljac, jer to kako on peva nije sa ove planete. Ali ti si ovu pesmu prilagodio svom načinu pevanja i došao si tamo gde dobro plivaš, tako da od mene petica kao kuća – rekala je Goca Tržan.

Baš sam bila uzbuđena dok sam gledala nastup i dok sam te slušala. Eto šta je dobra ideja, ideja je najvažnija kada je scenski nastup u pitanju, ti si to provalio, a provalio si i najbolji nastup. Uz sve to, tvoj nastup izgleda ovako, a talenat za pevanje si već odavno pokazao – navela je Nataša Bekvalac.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.