– Idemo anđele – (17. 05.) – dvadeset deveta emisija

je zapevala numeru Saše Matića “Idemo anđele”. Kroz svoj nastup Katarina je sve podsetila na Kseniju Pajčin, pevače Tošeta Proeskog, Luisa, Šabana Šaulića, na glumce Nebojšu Glogovca, Milorada Mandića Mandu, Batu Živojinovića, ali i na ostale poznate ličnosti koje su nas napustile.

Milan Stanković bio je iznenađen kada je video Katarinin nastup, zbog čega je pozvao svoje koleginice iz žirija da podignu stolice kako bi videle šta Katarina radi. Stanković je zatim spustio svoju stolicu, zbog čega je Katarina dobila četiri glasa.

Ja sam svojim spuštanjem rekao dovoljno, voleo bih da poslušam žiri – rekao je Milan Stanković.

Iskreno da ti kažem, nije mi prijala estetika tvog nastupa! Teško je u jednom zabavnom šouu hvatati poene na nečemu što ne slavi, deco, vas, mladost… Nisam volela to ni u prošlim sezonama kada se pojavi neko dete koje pokušava da izazove neku emociju. Meni je to kontraproduktivno. Zatečena sam bila! Shvatam da si htela da imaš poruku – bio je komentar Leontine Vukomanović.

Koliko ti imaš godina? 13! Ovo nije pesma za tebe! Ti si jedna mlada devojčica i verovatno si u skladu sa svojim društvom. Bojim se da si danas postigla patetiku i da nisi ubola tamo gde si htela – rekla je Goca Tržan.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.