– The Show Must Go On – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

se u prvom krugu predstavila legendarnom pesmom grupe Kvin “The show must go on”, pa je svojom energijom, ali i emocijama koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, potresla sve koji su je slušali. Isidora je na sceni imala podršku i plesača, koji su ceo nastup učinili spektakularnim.

Žiri je proteklih meseci uglavnom imao pohvale na Isidorin račun, a upravo tako bilo je i večeras, kada je ova zvezdica uspela da prevaziđe sama sebe.

Kakav nastup! Ovako se bira pesma za , to je domaći zadatak za sve. Fredi Mejkjuri nikad nije otpevao ovu pesmu uživo. Ja sam veliki fan Kvina, u klubovima se puštala njihova muzika, sada je nešto drugo. Izuzetno sam ponosna na tebe, ovo je nestvarno teška pesma. Kao što si ti pevala večeras u jednom dahu, tako je i Fredi otpevao ovu pesmu. Ovo večeras je bilo spektakularno u svakom smislu te reči. Jedan veliki aplauz za sve ljude oko nas koji godinama rade ovaj šou – rekla je Goca Tržan.

Ovako se peva superfinale. Prošlog puta sam rekao da je ono bio tvoj najbolji nastup, sada ću reći da je ovo tvoj najbolji nastup, oduvala si, pojela si celu scenu, ceo studio, verujem i sve kraj malih ekrana. Isidora, to je to. Cela scenografija je bila sjajna – naveo je Nemanja.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , , , ,


Comments are closed.