– Da šutiš – (17. 05.) – dvadeset deveta emisija

pevao je numeru Dina Merlina “Da šutiš”. Milan Stanković odmah je podigao svoju crvenu stolicu kada je čuo koju pesmu Radosavljević izvodi, a zatim su zeleni taster pritisnule i Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar, Goca Tržan i Leontina Vukomanović, zbog čega je David dobio svih pet glasova.

Ovde bi moglo mnogo toga da se popravi, ali je bilo dosta kvalitetno. I dalje potenciraš previše na jecaju! To bi morali da očistimo, ali sve to dolazi sa mudrošću kada možeš da obratiš pažnju šta si to otpevao. To će ti doći s godinama – rekla je Leontina Vukomanović.

Ta Merlinova tuga ti lepo stoji, s tim što opet preteruješ sa nekim svojim ukrasima koji su karakteristični. Ovako je bilo samo ‘omiljeno’ – bio je komentar Milana Stankovića.

Prelepu si pesmu odabrao. Večito ću biti najvatereniji fan Dina Merlina, plakaću u prvim redovima i vrištaću za njim, tako da mi je jako drago bilo kada sam čula da si odabrao ovu pesmu. Složila bih se sa svojim kolegama da je ovo pesma koja treba malo više da se priča. Ti si ovo odradio odlično, dobio si pet, ali ja od tebe očekujem da nas još više zakucaš, a ja ti želim da ti se to desi u finalu – pričala je Nataša Bekvalac Davidu.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.