– Gusta mi magla padnala – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

je izveo pesmu “Gusta mi magla padnala” koju u originalu izvodi Vasilisa. David je i ovoga puta ostao veran svom upečetljivom stilu, pa je ponovo pokazao srce na dlanu i preneo sve svoje emocije publici.

David je očarao ceo studio, verujemo i publiku kraj malih ekrana, a ni petočlani stručni žiri nije mogao a da ne prokomentariše ovaj sjajan performans. Žiri je skandirao i ustao da bi aplaudirao ovom takmičaru.

Ako neko ne zna da je danas Vidovdan ti si nas ozbiljno podsetio na to. Vidi ovako, one tri devojčice ti nisu bile potrebne. Beskrajno ti hvala što si ovo uradio, da nas podsetiš ko smo, šta smo i šta treba da čuvamo, ovako se bira pobednička pesma – rekla je Goca Tržan.

Da je bilo ko drugi pevao ovu pesmu, ne bi bilo to to, ti imaš tu krv u sebi. Ti si mali, možda ni ne razumeš, ne bi trebalo ni da se baviš tim stvarima. Hvala ti što si izabrao ovu pesmu i što si je doneo na ovako dostojanstven način. Pozdrav za sve tvoje sugrađane i za sve ljude na Kosovu i Metohiji – naveo je Nemanja.

Ima pravde, ima Boga, ti možeš da pobediš večeras. Meni je otac sa Kosova, jednog lepog malog mesta, veliki pozdrav za sve – rekla je Leontina kroz suze.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , , , ,


Comments are closed.