– The show must go on – (05. 04.) – dvadeset četvrta emisija

iz Beograda, je veče otvorila legendarnom pesmom grupe Kvin (Queen) “The show must go on”. Već tokom prvih taktova pesme, svoje sudijske stolice podigli su Kristina Kija Kockar i Milan Stanković, kojima se ubrzo pridružila i Goca Tržan, koja je aplauzom pozdravila Dariju. Usledio je refren, a onda su svoje crvene stolice prodigle i preostale dve članice žirija – Nataša Bekvalac i Leontina Vukomanović.

Sve stolice su do kraja Darijinog nastupa ostale podignute, a njeno večerašnje predstavljanje nagrađeno je peticom.

– Bravo Dako, ja sam oduševljena! Ova pesma je za mene posebna – kad god se loše osećam i kad hoće ljudi da me pokolebaju, otkad sam na javnoj sceni, ja samo glasno u kolima pustim ovu pesmu. Hvala ti što si nam priredila ovo. Ovo je veliki zalogaj, uzeti ovakvu pesmu sa tvojim tananim glasićem, ali si ti prenela emociju, što je najvažnije – oduševljena je bila Kija, dok je Leontina primetila da je Darija večeras samouverena, s razlogom.

– Vidi se kad se ona oseti potpuno sigurnom i kad zna, a vrlo dobro zna kad blista, kad je do te mere snažna u svom pevanju da može da bude ponosna na sebe. Sada si pevački sve pokorila, bacila na noge. Osetila sam poriv da ustanem i da ti aplaudiram stojećki! Ta kontrola glasa i ozbiljan pristup ozbiljnoj pesmi – to je sve danas leglo na svoje mesto. Sad si našla pravu meru, sve je bilo kako treba – zaključila je Leontina.

Sve pohvale Daka je dobila i od Goce Tržan.

– Ovo je toliko bilo s merom, a toliko je bilo moćno, toliko je imalo sjajnu emociju da mi uopšte nije smetalo što je tvoj glasić dečiji u ovako velikoj pesmi, zato što si ti bez obzira na to donela ovu pesmu kao svoju, a to je smisao pevanja. Bravo, bila si fantastična – oduševljena je bila Goca.

izvor: pink


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.