– Mashup (mix) – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Druga po redu u ovoj superfinalnoj noći predstavila se . Ona je izvela miks pesama koje u originalu pevaju Madona i Pink. Darija je pokazala zavidnu energiju, a u tome su joj pomogli i plesači, koji su doprineli da ovaj nastup izgleda svetski. Darija je promenila nekoliko stajlinga tokom nastupa, a imali su i veoma interesantnu koreografiju.

Nakon što je ova zvezdica završila svoj nastup stručni žiri nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, pa je dao i svoje mišljenje.

Dako, ti si imala uvek nastupe kao za i nisam očekivala ništa manje, a sad si pomerila granice. Sviđa mi se što si Madonu prekinula sa Pink. Svaka čast za brzo presvlačenje, uopšte nisam primetila, odjednom si se pojavila kao jedna divna dama iz 16. ili 17. veka. Želim ti sve najlepše i da ljudi glasaju za tebe – navela je Kristina Kija Kockar.

Ovo je bio jedan vrhunski mjuzikl na kom bi mogli da pozavide svetska pozorišta. Onda odjednom je nastalo rok ludilo. Ti si dokazala da si apsolutno zasluženo u superfinalu. Ne znam čime te hrane, pa tako malo biće ima takav glas, svaka ti čast, stvarno si fantastična – rekao je Nemanja.

Na samom početku imati ovako dva udarna nastupa, ti si napravila spektakl, samo sam čekala kada će da počne da leti perje. Tvoj scenski pokret je nadrealan, ne postoji momenat kako neko može drugačije da te komentariše nego sjajno – navela je Leontina Vukomanović.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , , , ,


Comments are closed.