– Amorova strela – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

je u prvom krugu ove noći odabrala pesmu članice žirija Kristine Kije Kockar “Amorova strela”. Bojana je na sceni imala i podršku plesne grupe, pa ne čudi što je dobila ovacije iz publike, ali i iz crvenih stolica. Ona je donekle i promenila tekst ove pesme, pa je jedan deo izbacila, što joj članica žirija nije zamerila. Kija je snimala ceo Bojanin nastup, te ju je bodrila aplauzom.

Iako ove večeri nemaju priliku da glasaju, žiri ipak ima pravo na svoje stručne komentare, pa su tako nakon Bojaninog nastupa odmah izneli svoje impresije.

Boko, hvala što si izabrala moju pesmu za i što si promenila tekst tako da se ne peva to što deca ne treba da pevaju. Ti si naša evrovizijska predstavnica, ja moram da budem subjektivna, svaka čast – rekla je Kija.

Ja sam iznenađena koliko si ti porasla, ti si sada ozbiljna tinejdžerka koja dominira scenom. Sve mi je to zaličilo na ozbiljnu pevačicu koja je izašla na svoj nastup na nekoj dodeli nagrada i stajling, i pevanje, i pokreti. Ja kad bih gledala ovo kraj tv-a ja bih se pitala je l’ moguće da ovo dete ovako uživo peva – navela je Leontina Vukomanović.

Sada imamo jednu ozbiljnu tinejdž zvezdu koja nam donosi svetske nastupe, tvoje pevanje je na jednom zavidnom nivou, a plesačke sposobnosti su takođe za svaku pohvalu, ceo paket, svaka čast – naveo je Nemanja.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , , , ,


Comments are closed.