– Proud – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

se predstavila pesmom “Proud” kojom se njena zemlja, Makedonija, predstavljala na ovogodišnjoj “Evroviziji”.

Inače, ovu pesmu otpevala je Tamara Todevska, a Antonia je bila njen prateći vokal, pa je naša zvezdica uspela da oduševi i evropsku publiku. U superfinalu, Antonia je dala sve od sebe, pa je svojim moćnim vokalom oduševila, ali u isto vreme i raznežila ceo studio.

Petočlani žiri, koji je proteklih meseci ocenjivao zvezdice, večeras nema tu privilegiju, ali je vrlo rado dao svoj komentar i na Antoniin nastup.

Tvoje pevanje je uvek savršeno, tako je bilo i večeras, ti si predivna devojka. Izabrala si odličnu pesmu za večeras, sa ovom pesmom se Tamara takmičila na Evroviziji i žao mi je što nije pobedila. Fantastično ju je bilo gledati i slušati, a ti si večeras pesmu pevala na svoj način. Ti si uvek svoja i to mi je najfascinantnije, ti nisi kaver pevač i to je jedan od najvećih kvaliteta koji pevač može da ima, ti si uvek autentična i superiorna na sceni – istakla je Goca Tržan.

Svaka ti čast, na svoj način doneti takvu pesmu izvođača kakva je Tamara, to je pohvala. Ti si bila uvek poslastica na kraju, to si sada i opravdala, mi celu sezonu govorimo da si ti pevačica koja je pobedila sve ovde. Nema sumnje da ćeš krenuti svojim pevačkim stopama vrlo brzo, već si i krenula, ja ti želim veliki uspeh da izađeš iz naših granica i da odeš negde u svet – rekla je Leontina Vukomanović.

Ti si uvek odličan pet. Fascinantno. Pevaš na svoj način, izgrađena si, daleko ispred drugih, ne znam koje reči da upotrebim da se ne ponavljam, u svakom slučaju broj jedan – navela je Kija Kockar.


Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , , , ,


Comments are closed.