– Kralj ponoći – (15. 02.) – sedamnaesta emisija

je otpevala pesmu “Kralj ponoći” Ane Bekute. Amna je pokazala vanserijske vokalne sposobnosti i zavidnu emociju prilikom izvođenja ove pesme, ali žiri nije bio u potpunosti zadovoljan, pa je ona ovoga puta dobila četiri glasa, jer je Goca Tržan na samom kraju nastupa spustila svoju stolicu.

Ja ću da kažem nešto potpuno kontra od ove četvorke. Ti si, Amna, mene uspela da ubaciš u neki film, neki mjuzikl. Ovo je pesma jedne nezadovoljne žene u nekom filmu, koja životno priča o tome, ne trudi se da otpeva pesmu za koncert, nego si usred filma gde opisuješ svoju patnju, jad. Meni se ta emocija mnogo dopala, tako da mi ti falševi nisu bili problematični, nisu to falševi da omašiš ceo kraj. Nešto mi je bilo tako jezivo, te poderane duše, meni se to dopalo, ja sam uživala u ovoj pesmi – rekla je Leontina Vukomanović.

Moram da pohvalim Leontinu na širenju vidika, na neinsistiranju na čistim tonovima, nego na čistoj emociji. Meni je ovo bilo pravo, bez obzira na to što ovde nisu bili svi trileri, bez obzira na taj tvoj glas koji je uvek promukao. Meni je bila prava draž da čujem ovu pesmu na tvoj način, potpuno iskreno, osetila ovu pesmu i donela onako kako ti možeš. To si ti, to što je bilo tako iskreno to najviše cenim u tvojoj večerašnjoj interpretaciji – naveo je Milan Stanković.

Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2018 – 2019

Tagovi:, , ,


Comments are closed.