, , i – peta grupa (01. 06.) – trideset druga emisija

iz Podgorice otpevao je hit Tonija Cetinskog “Od milijun žena”.

Sergejev nećak, Relja Ćetković je jedan, sad bih već mogla da kažem, da je on jedan umetnik. Dok je pevao ja sam ga već videla u jednom “Il Divo” kvartetu. Mislim da ne grešim, a ja nikad ne grešim – rekla je Leontina.

Relja Ćetković – Od milijun žena

iz Sofije za večeras je pripremio “Caruso” od Lusio Dala.

Neverovatno je koliko ti daš sebe u svakoj pesmi i koliko ti uvek izvučeš maksimum. Tako si i ovaj put. Izgovor je bio poprilično dobar. Jer sam ovu pesmu pevao, ne samo ja, nego smo je do sad čuli milion puta. Volim taj tvoj nastup teatralan. Svaka čast, bravo majstore – rekao je Sergej.

Mario Krastev – Caruso

jedina je devojčica u ovoj grupi, a otpevala je “Cold Water” od Džastina Bibera.

Prvo da ti kažem da imaš dinamiku pevanja besprekornu. Neverovatno je kako ti osećaš pesmu, potpuno ti je isproduciran glas. Ali mislim da si izabrala pogrešnu pesmu. Mislim da je trebalo da izabereš pesmu gde ćeš moći bolje da otpevaš i koja tebi bolje leži. Niska ti je laga – rekla je Goca.

Teodora Tara Stojanović – Cold Water

Najmlađi takmičar otpevao je “Što te nema” od Jadranke Stojaković. Dok je on pevao, svi u studiju su plakali, a suze nisu mogli da sakriju ni članovi stručnog žirija.

Ljubo, ti si vanzemaljac. Ne mogu da ti objasnim koja su osećanja u meni prolazila. Kad si počeo, bilo je malo trapavo, a kad si se dočepao matrice, visina, ja ne znam gde je ovaj plafon, da li si ga oduvao. Prelepo, tvoj glas je prelep – rekla je Jelena.

Moram da otkrijem i izvinim se svima, moja ćerka je došla tebe da čuje. Rekla je da savršeno pevaš – dodala je Goca Tržan.

Ljuba Stanković – Što te nema

Sa svih 50 poena direktno u polufinale prošao je Ljuba Stanković, kao i Mario Krastev sa 45 poena, a u duelu će se naći Teodora Tara Stojanović (36 poena) i Relja Ćetković (39 poena).

Peti, poslednji po redu duel u večerašnjoj specijalnoj emisiji “Pinkovih zvezdica” čine Relja Ćetković i Teodora Tara Stojanović koji su otpevali akustičnu verziju pesme “Ludak kao ja” od Željke Joksimović.

Ovo su isto bile dve potpuno različite interpretacije, tvoja(Reljina), potpuno muška, i nekako osetljiva, nežna, i njena (Teodorina), koja je prebesna i nežna u isto vreme. Nemoj da izbegavaš više da pevaš na srpskom, sram te bilo, jer sjajno pevaš na srpskom. Budite ponosni na sebe, svi vi. Želim vam puno sreće, oboje ste pevali sjajno – rekla je Goca Tržan.

Teodora Tara Stojanović je sa 48 poena prošla u polufinale, a Relja Ćetković će sa 47 poena naći u baražu.

Relja Ćetković i Teodora-Tara Stojanović – Ludak kao ja – peta grupa – duel (01. 06.) – trideset druga emisija


Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2017 - 2018

Tagovi:, , , , ,


Comments are closed.