Pinkove Zvezdice All Star – NAJAVANAJAVA –

Peta sezona šou-programa “Pinkove zvezdice” biće drugačija od svih do sada, a detalje novog projekta ružičaste televizije otkriva “Blic TV magazin”.

– Televizija Pink spremila je nešto što će publiku potpuno oduševiti i ostaviti bez daha. Naime, kroz šou-program “Pinkove zvezdice” prošlo je mnogo talentovane dece, a dosta njih je pridobilo obožavaoce širom sveta koji stalno šalju molbe na adresu Pinka da ih ponovo gledaju na ružičastoj televiziji u nekoj TV formi. Zbog ovog velikog interesovanja fanova malenih zvezda produkcija “Pinkovih zvezdica” rešila je da napravi projekat koji će se totalno razlikovati od svih do sada. Nova sezona “Pinkovih zvezdica” okupiće finaliste i učesnike koji su se istakli dobrim glasom i harizmom, a nisu bili pobednici svih dosadašnjih sezona na radost obožavalaca šoua za najmlađe – kaže izvor za „TV magazin“.

Kako saznajemo, od takmičara u šouu bi trebalo da se takmiče Ljuba Stanković, Nika Purić, Darija Vračević, Pavle Vasiljević, Igor Lazarević, Matija Vitić, Marija Serdar, Lena Stamenković, Roko Blažević, Marko Bošnjak, Petar Bulatović i drugi, a to nam je potvrdio i izvor.

– Lena Stamenković, Mateja Vukašinović, Igor Lazarević, Marija Serdar, Pavle Vasiljević, Marko Bošnjak, Roko Blažević, Ljuba Stanković, Petar Bulatović i mnogi drugi naći će se u novoj sezoni “Pinkovih zvezdica” i odmeriće snage međusobno. Publika će biti oduševljena kada bude videla kako se najtalentovanije zvezdice bore za prvo mesto, a to će biti šou za pamćenje i ljuta borba, to je sigurno – otkriva za “Blic TV magazin” izvor blizak Televiziji Pink.

Ova nova sezona će biti posebna i po tome što će publika svedočiti promeni i napredovanju takmičenja, a kako saznajemo, biće i novih segmenata emisije.

– Nova sezona “Pinkovih zvezdica” biće posebna i po tome što će publika biti u prilici da vidi koliko su se neki učesnici Pinkovog šou-programa promenili od učešća do danas i koliko su napredovali kao pevači. O njima će govoriti njihovi najdraži, a taj segment programa biće posebno dirljiv i simpatičan za gledaoce. Za sada je u planu da već u oktobru počnu da se snimaju “Pinkove zvezdice all stars” i trajaće sigurno do februara – ističe izvor.

Voditelj emisije, kako dalje saznajemo, kao i do sada biće Marijana Mićić. Ona je nedavno ispričala medijima da je nestrpljiva da vidi ko će se takmičiti u novoj sezoni i da i dalje ima tremu i uzbuđenje pred svaku novu sezonu.

A što se članova žirija tiče, za sada je siguran angažman Jelene Tomašević, Goce Tržan i Leontine Vukomanović, a za preostala dva člana žirija su pregovori u toku, objašnjava izvor.

Kako saznajemo, spekuliše se da će u novoj sezoni “Pinkovih zvezdica“ među žirijem biti i Zvonko Pantović Čipi, dobro poznat pevač iz grupe “Osvajači“.Kategorije: All Star, Pinkove Zvezdice

Tagovi: , ,

Comments are closed.