– SUPERFINALE – (29. 06.) – emisija 36

Nakon osam meseci teške borbe i velikog broja kandidata, došli smo do samog kraja četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice. U samom finišu našla su se dva talentovana dečaka koji su osvojili srca publike, a jedan od njih odneo je pobedu!

U superfinalnoj noći svi takmičari pokazali su da su zasluženo došli do samog kraja takmičenja, a pobedu je odneo sa 74 procenata glasova publike, dok je drugo mesto osvojio Dražen Baković.

Pobednik je: .

Pinkove Zvezdice – SUPERFINALE – Proglašenje pobednika četvrte sezone

23:24 – Napravljen je prvi presek glasova publike za večeras!

23:27 – Prva zvezdica koja ide dalje je Dražen Baković. Još jednu pesmu će pevati i Teodora Tara Stojanović. Borbu nastavlja i Ljuba Stanković. U sledeći krug ide i Petar Bulatović. Još jednu šansu da osvoji titulu ima i Sara Simić. U drugu rundu odlazi još i Teodora Marković.

Takmičenje u ovom trenutku napuštaju: Mia Mustafa, Ljiljana Plavšić, Tomislav Božović i Luka Utvić.

– SUPERFINALE – Drugi presek

01:08 – Napravljen je drugi presek glasova.

01:15 – Takmičari koji nastaljvaju takmičenje su Ljuba Stanković, Petar Bulatović i Dražen Baković a Zvezdice koje su u ovom trenutku završile svoju borbu su Teodora Marković, Sara Simić kao i Teodora Tara Stojanović.

Pinkove Zvezdice 2018 – SUPERFINALE – Treći presek

01:54 – Napravljen je treći presek glasova publike.

01:56 – Prvi koji ulazi u sam finiš je Ljuba Stanković, a njemu se ubrzo pridružio i Dražen Baković. Takmičenje je u ovom trenutku napustio Petar Bulatović.

Igor Lazarević – Beži od mene


Kategorije: Cele emisije, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2017 - 2018

Tagovi:, , ,


Comments are closed.