(09. 02.) – emisija 17

Budući da je od ukupno devetoro večerašnjih takmičara čak osmoro njih nagrađeno peticom, nije bilo moguće organizovati baraž – bez šanse da se ponovo predstavi u petom krugu “Pinkovih zvezdica” ostala je Beloslava Kostadinova koja je večeras probila led i za svoj nastup dobila četvorku.

Ispala je: Beloslava Kostadinova.

Kategorije: Cele emisije, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2017 - 2018

Tagovi:,2 Comments

  • Miodrag Urošević 11 months ago

    Ova grupa večeras (emisija 17) je dosta slabija od nekih drugih i niko od učesnika nije sazluživao peticu (i to po kriterijumu samog žirija iz koji je primenjivan ranije) osim poslednje takmičarke koja je bila za eventualnu 5-, i koja je tako zasluživala da ide direktno u sledeći krug. Bilo je fer da se svi ostali ponovo pokažu u baražu, gde bi se pokazalo ko stvarno zaslužuje da ide dalje.
    Prof. muzike
    Miodrag Urošević

  • Bojan Markovic 11 months ago

    NEPRAVDA i to velika !!!! U opste nisam zadovoljan kako je ziri odlucivao u ovoj 17. emisiji 4. ciklusa .. totalno neobjektivno ziriranje i nedoslednost postavljenog zahteva i nivoa kod prvog takmicara i niste sledili objektivno i istovetno ocenjivali sve ostale .. u najmanju ruku je trebalo da bude Baraz Petica ili najmanje 4 cetvorke da bi se dala sansa najmladjoj Beloslavi …. Vratite je u takmicenje i spravite tu nepravdu .. prema malom detetu koje za svoje godine nije nimalo za podcenjivanje !!!

Comments are closed.