– Hello (09. 02.) – sedamnaesta emisija

, četrnaestogodišnja Beograđanka, je otpevala pesmu Lajonela Ričija “Hello”.

Njen nastup nemo su posmatrali oduševljeni članovi žirija koji su vrlo brzo podigli svoje crvene stolice, čime su joj dali glasove za prolazak u naredni krug takmičenja, a nakon što je otpevala poslednje fraze ove emotivne pesme, usledili su komentari koje će Ivana, nema sumnje, pamtiti još dugo.

– Ostavili su te za kraj, to ti dovoljno govori koliko si jaka i da ćeš biti jedan od favorita ovog takmičenja. Mislim da si bila fenomenalna i ništa ja tu ne bih dirao – bilo je sve što je rekao Milan Stanković.

Sergej Ćetković joj je, pored komplimenata na račun pevanja, dao i korisne savete kada je u pitanju tehnika izvođenja, tačnije – da dovoljno otvara usta kako bi joj vokali izlazili na odgovarajući način. Nakon Sergeja, Ivani se obratila Jelena Tomašević.

– Ja mnogo volim ovu pesmu. Ona je ovo otpevala na svoj način, svidelo mi se! Neverovatno koliko snage imaš kada zaista u refrenu pustiš taj glas. Zamisli kada bi uradila ovo što ti je Sergej rekao, ja mislim da bih se plafon srušio! Bravo, divna si – nahvalila ju je Jelena.

– Jesi divna, jesi emotivna, jesi konstantna… Sve je to jedan lep upakovan proizvod. Nedostaje još malo mesa, pogotovo što identične stihove strofa ui refrena pevaš na potpuno identičan način. Konstantno si u zoni komfora. Ne kažem da nije petica, ovo je desetka za ono što smo čuli, ali ti sve možeš. Upotrebi nešto drugačije, ne tražimo da dereš glas u visinama, ali u najprostijim osnovnim registrima možeš da upotrebiš pun glas – posavetovala ju je Leontina Vukomanović, dok je Marko Kon istakao kako je oduševljen Ivaninim izborom pesmama, koje uvek, prema njegovim rečima, menja na bolje.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2017 - 2018

Tagovi:,Comments are closed.