– Zauvek (02. 02.) – šestnaesta emisija

iz Podgorice je otpevala “Zauvek” od Sare Jo i sa četiri glasa će se naći u baražnom delu emisije.

– Počela si prvu strofu prilično interesantno i tvoj glas je imao neki veliki vazduh i lepo si naučila da u tim niskim intonacijama pustiš vazduh da bi došla do tona. Ali onda je došao refren koji je od početka do kraja nedosledan i nevešt. Tako da mislim da mislim da je ovo prekomplikovana pesma za tebe. Mislim da tvoja tehnika pevanja nije dorasla ovakvoj pesmi – rekla je Goca.

– Pevački je slabo. Dobra stvar je što smo otkrili da imaš taj pun glas i ti si ga našla. Ali prosto se ne snalaziš sa ukrasima u njemu i prosto ne znaš da vladaš. To je kao neki trening, kao bilo koji mišić, kad bi htela da trčiš 400 metara, morala bi da treniraš, treniraš, treniraš dok ne stigneš kako treba na cilj. Tako je i sa pevanjem, sad kad ga imaš, sad ga ne puštaj i vežbaj neprestano – posavetovala ju je Leontina.

– Hoću! Inače sam prehlađena malo, potrudila sam se koliko sam mogla, a potrudiću se i u baražu – rekla je Bobana.

Teška je pesma, veliki je raspon, a još ako si prehlađena, teško ti je bilo da se ti snađeš ovde kako treba. Kad vidiš da je bolest u pitanju i da ćeš da se prehladiš, uzmi menjaj pesmu, nešto što je lakše, što ti više odgovara i gde ćeš moći lakše da izvodiš ove ukrase na krajevima – rekla je Jelena.

izvor: pink


Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2017 - 2018

Tagovi:,


Comments are closed.