Baraž – (18. 05.) – trideset prva emisija

U baražu su pevali: Luka Škibola i Petar Bulatović.

Ispao je: Luka Škibola.

Kategorije: Baraž, Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2017 - 2018

Tagovi:


1 Comment

  • Napokon smo doživili da se neko argumentovano suprotstavi uobraženoj i prepotentnoj Goci. Svaka čast Leontini koja uvijek daje tople , ljdske i strućn komentare. Koliko je bilo pčito da Goca nije mogla podnjeti da neko iskaže mišljenje suprotno njenom. Stalno je upadala u rijeć i pokušavala da opravda svoje izlaganje.
    Žalosno je što se i ostali članovi žirija ne iskazuju svoje mišljenje nego se priklanjaju Gocinim komentarima.Smiješno je i providno kako Goca kada dijete nije njena simpatija odmah starta sa :”natačan je” i slićno a onda trći da prva daje mišljenje da bi na taj naćin za sobom povukla i ostale.
    Njeno oblaćenje (gole butine i grudi koje ružno kipe iz crne haljine) i ponašanje ,nije u skladu sa emisijom koju gledaju djeca.Pretjerano glumatanje oduševljenja,mahanja nogama jedino se može protumaćiti željom da izgleeda mlađa i temperamentnija nego što u stvarnosti jeste da bi pokazala kako je “dorasla” svom mlađem mužu.
    Zamolio bi simpatićnu voditeljicu da svaki puta da priliku drugom članu žirija da iskaže svoje mišljenje i ne dozvoli da se pojedinci stalno ubacuju i prekidaju druge u izlaganju.
    Hvala bogu emisiju slušam na sennheiser slušalicama pa ćim vidim Gocu kako prevrće oćima da krenene sa pametovanjem ,skinem slušalice da ne bi dobio čir na stomaku.

Comments are closed.