Antonia Gigovska – I Will Survive // The Normal Heart – (09. 11.) – treća emisija– I Will Survive // The Normal Heart – (09. 11.) – treća emisija

Ovo fantastično veče i treću po redu emisiju “Pinkove zvezdice – All stars” sa temom mjuzikla, zatvorila je sa pesmom “I Will Survive” iz mjuzikla. “The Normal Heart”.

Bravo, bravo. Malopre sam rekao da mi treba da čujem makedonku, taj glas. Ovo je bilo bez premca, bez greške, ovo je vrhunac svega što smo večeras videli. Ti si ovo prevazišla, prešla si igricu. Vidi se da si izgrađena pevačica, to je tako kako je Bog rekao da bude – bio je fasciniran Milan Stanković.

Ja razmišljam koliko je ovaj šou doprineo da nam raste jedna generacija pravih, ali stvarno pravih pevača. Naša muzika je došla u jedan ćorsokak, pevanje više nije bilo u fokusu, a vi ste sada svi pevači potpuno suprotne orjentacije. Ti si mogla da odeš u ovaj film i otpevaš sve ovo. Ne postoji pesma koja vas može da zadovolji, vi ste veći od pesama – navela je Leontina Vukomanović.

Sa ovim komplimentima složili su se i ostali članovi žirija, a Nataša Bekvalac je Antonii kratko rekla “Ti si najbolje za kraj”.

izvor: pinkComments are closed.