– Ne voliš je znam (02. 06.) – trideset osma emisija

je na nagovor žirija počela da izvodi i pesme sa našeg podneblja, što se ispostavilo kao odličan potez. Ona je besprekorno izvela emotivnu baladu i osvojila svih pet glasova stručnog žirija, ali i mnogo više komplimenata na račun pevanja.

– Izborila si se do kraja i ostala do kraja na izlasku iz pesme, svaka ti čast. Ti si fenomen, majke mi. Ja sam zabezeknut, genijalna si. Nisi dala na sebe – oduševljen je bio Aleksandar Sale Cvetković, a onda je Goca Tržan, koja se ježila sve vreme tokom njenog nastupa, rekla šta misli o njenom pevanju i nastupu.

Mnogo volim tako tamne, bogate boje glasova. Molim te da budeš svesna toga da kad izađeš na binu da si suvereni vladalac svog glasa, da nemaš nikakav problem sa njim. Pusti tu lepu devojku iz sebe – izgledaš božanstveno i ponašala si se kao lepa devojka, izgledala si savršeno i konačno vidiš da sve pesme na srpskom nisu glupe i loše, da možeš da u njima zvučiš famozno. Savršena si bila danas – nije štedela Goca komplimente.

– Možda jedna od njenih najboljih interpretacija do sada – zaključio je Sergej Ćetković, a nakon mnoštva sjajnih komentara, Petra je srećnija nego ikada napustila scenu.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2016 - 2017

Tagovi:,


Comments are closed.