– Ne spominji ljubav (09. 06.) – trideset deveta emisija – peta grupa

iz Podgorice je otpevala “Ne spominji ljubav” pesmu koju u originalu izvode Marija Šerifović i Adil. Ovog puta Katarina je pokazala da jednako dobro izvodi i balade, iako je do sad birala uglavnom brže pesme.

Jaoj ljudi, šta ćemo mi da radimo sada? Kako mi da ocenimo ovu grupu? Evo sedi ti ovde, Marijana a ja ću tu da ih prozivam. Bravo! Propeva ti, dete, opet – rekla je Goca koja se pribojavala trenutka kad će na tabletu morati da oceni poslednju grupu takmičara.

– Uvek smo kod nje imali kompenzaciju na račun scenskog nastupa, a večeras smo sve čuli. Bravo! Svaka čast – rekao je Sergej.

Večeras je pobednica, nema šta! Goca i ja se gledamo i ne verujemo da je to isto dete. Ti si uvek super, slatka, šoumen, koreografija, scenografija. I što kaže Sergej, sad te čujemo i da pevaš i to ne da pevaš nego… Mislim da Roko može da siđe – našalila se Leontina koja nije krila oduševljenje Katarininim nastupom.
– Samo ćemo da vam objasnimo, svo četvoro da znate, mi moramo da vam damo ocene od 1 do 10. Ali će nam biti izuzetno teško da vas ocenimo, jer ovo je neverovatna grupa. Od početka do kraja – rekla je Goca Tržan.

Iz pete grupe direktno u polufinale “Pinkovih zvezdica” prošli su Roko Blažević, sa svih 50 glasova, kao i Tatjana Savatić, dok ništa lošije nisu bile ni Mina Blažev ni Katarina Radulović, ali su pravila takva te će njih dve pevati u duetu.

izvor: pink


Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2016 - 2017

Tagovi:,


Comments are closed.