– Nedostaješ mi i Kad bi bila ja (07. 04.) – trideseta emisija

U večerašnjoj emisiji prva se predstavila . Dragana je prvo izvela pesmu Aleksandre Kovač “Nedostaješ mi”. Ona je za ovo izvođenje dobila tri stolice.

Šansu da popravi utisak dobila je ubrzo, a na sceni “Pinkovih zvezdica” pridružili su joj se i plesači. Dragana je otpevala od Vesne Pisarović “Kad bi bila ja”. Ona je dobila četiri glasa stručnog žirija i publika će imati prilike da je ponovo sluša u baražu.

Imaš taj neki vibrato drhtato koji te stalno vuče na dole i nijedan kraj ti nije dobar. I to zvuči dosta nervozno. Prva pesma mi se uopšte nije svidela i mislim da ta pesma uopšte nije za devojčicu tvojih godina. Druga pesma mi se više dopala. Imaš brilijantne momente, ali onda se pojavi taj vibrato. Pametnije je da te čujemo u baražu, nego da tek tako delimo petice. Moramo biti oprezni. Inače si divna i ja mnogo volim kako ti pevaš – rekla je Goca Tržan.

– Meni je utisak totalno drugačiji nego kod njih, čak mi se i prva pesma svidela. Iako mnoge pesme nisu primerene njihovom uzrastu. Ali svidela mi se i prva pesma. Kao neka uspavanka je zvučalo. Neverovatno kako lepu i određenu boju glasa imaš i to treba da gajiš. U bražu pokaži šta znaš – rekao je Sergej Ćetković.

Žao mi je što si izabrala obe pesme koje ne mogu uopšte da pokažu ono što ti znaš. Nisu bile primerene da ih ti pevaš i žao mi je baš zbog toga. Baš mi je žao zato što znam da si pre par nedelja isto nastupala prva i ovde si nas sve oduvala i onda sam očekivao još jače sve to – rekao je Sale Tropiko.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2016 - 2017

Tagovi:,


Comments are closed.