– Čuvam se (12. 05.) – trideset peta emisija

predstavila se pesmom Marije Šerifović. Ipak, ona nije uspela da osvoji simpatije svih članova žirija pa je dobila četiri glasa.

– Draga, moja, lepa devojčice. Tebe i dalje krasi ta tvoja vedrina. Meni je žao što moje drugarice nisu bile gore da vide tvoj nastup. Zbog tvog plesa je svašta promaklo pa je to tebi zabiberilo ovu četvorku – objasnila je Leontina.

– Ona ima problem, kada pusti glas, ona nema kontrolu. Moraš da imaš kontrolu nad svojim glasom. U svojoj normalnoj lagi imaš neki uznemirajući vibrato. Sve mi drhti i mnogo mi je. Zato je četvorka – dodala je Goca.

– Ovoga puta moramo da se merimo prema ostaloj deci. Ova pesma je šmekerska, fazonska. Ovde se priča. Trebalo je da nađeš neki fazon da ne bude tako ozbiljno. Trebalo je da ispričaš priču ovom pesmom – istakla je Jelena Tomašević.

– Draganice, bila si super. Tvoja vedrina je ta koja nas kupuje. Po meni si samo pogrešila u izboru pesme jer pesma je prebrza za tebe. U baražu spremi ono u čemu si ti najbolja – savetovao je Sergej takmičaru.

– Ti si top i ti imaš sve što jedna zvezdičica treba da ima. To da li si ti pogrešila negde, mene nije zanimalo jer ja tebi verujem šta god da ti pevaš. Nadam se da ćeš predstavljati jedne godine našu zemlju na Evroviziji – objasnio je Sale.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2016 - 2017

Tagovi:,


Comments are closed.