– Daddy cool / Rasputin / Sunny (28. 04.) – trideset treća emisija

otpevala je miks pesama od muzičke grupe “Boney M”. Ona je svojim nastupom oduševila članove žirija koji su dali svih pet glasova.

Ovo je maestralno! Tako dobar miks, tako je sve bilo napravljeno kao da je za studio. Lajv pevanje, a kao studijsko, svaka ti čast. Kao u nekoj diskoteci, a imali smo i disko kuglu – rekla je Jelena Tomašević.

– Da, kompletno! Ona se uvek potrudi i napravi pravi scenski doživljaj, bilo je super. Odličan Boni M, fenomenalno. Ali ipak, daj ti nama malo uživo, ja ipak ne verujem da je ovo sve bilo uživo – rekao je Sergej Ćetković, a Bojana je otpevala deo pesme “Sunny”.

Znaš šta, ono što je meni najdraže u celom ovom performansu i u odnosu na sve tvoje nastupe, jeste to što mi se čini da od kada si se pojavila onako poluzainteresovano na onom hovrebordu, kao “previše sam kul” pretvorila si se u jednu vrlo ozbiljnu devojčicu. Ozbiljno si radila na sebi, to ne može svako. I zato ti se ja lično divim kao odrasla osoba jer je malo dece koje mogu da prepoznaju našu dobronamernost. Ali ti si izuzetno ozbiljna – rekla je Goca Tržan.

Svi članovi žirija su se složili da je njen nastup bio sjajan i da je napravila odličan izbor za miks kojim se predstavila večeras. Ono po čemu će Bojana još pamtiti ovo veče jeste i rođendansko iznenađenje koje su joj priredili mališani iz “Pinkovih zvezdica”, Bojanina mama, kao i produkcija Televizije Pink.

Bojana Radovanović – Rođendanska torta

izvor: pink


Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2016 - 2017

Tagovi:,


Comments are closed.