– On the floor – (27. 05.) – trideset osma emisija

je otpevala pesmu Dženifer Lopez “On the floor” i svojim pevanjem, kao i sjajnim scenskim nastupom, dobila svih pet glasova.

– Bravo, Martija. Hvala ti na ovom divnom nastupu. Lepša si od Džej Lo – rekla je Marijana Mićić.

– I bolje peva i lepša je od Džej Lo! Ja sam bila na njenim koncertima i ona većinu pesama peva na plejbek. Ti si igrala i pevala i bila si sjajna – rekla je Jelena Tomašević.

Milan Stanković je zamerio što su sa Martijom na sceni bile samo dve igračice i dodao:

– Druga kritika je na izbor pesme! Ti možeš mnogo više od ovoga. Ali ti imaš kredita i da samo izađeš i počneš da pevaš i ostatak tri minuta da ćutiš i prošla bi.

– Ona je pokazala svu raskoš svojih talenata. Kažem talenata, u množini, nije to samo pevanje, nije to samo gluma, nije to samo ples, to je jedna ogromna harizma! Imaš harizmatičnost zvezde, to je kod tebe prisutno i zasluženo si dobila peticu – rekla je Leontina.

– Sve savršeno, perfektno! Nemam reči. Kao da si došla sa svetske scene. Ovo je za desetku – rekao je Hari Varešanović.

– Ljudi potcenjuju ovu pesmu. Ali ovde ima toliko reči da je pakao da se izvede! Prema tome, sunce moje, ti možeš da uzmeš kuvar i da čitaš, meni je sasvim svejedno, jer pevaš sjajno, obožavam te – rekla je Goca Tržan.

izvor: pink


Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2015 - 2016

Tagovi:,


3 Comments

  • Persona Incognito 3 years ago

    I gde je snimak pesme?

  • Ivana 3 years ago

    Sramota! Mene bi bilo sramota da cenzurisem sve pesme koje nesto vrede. Dzaba su ih pevali kada ih vi svesno blokirate i time krsite slobodu medija, kako ovde tako i na youtubu. Mediji trebaju da predstavljaju slobodu, stvarno nemam reci, bitno je da narodnjake ne cenzurisete koji uticu na zatupljivanje naroda.

  • hallo 3 years ago

    Zasto je ovo sve cenzurisano? Ja ne razumijem cemu ovo?Sta ocekujete od ovoga? Opasce gledanost i eto sami krivi.

Comments are closed.