– Ti si moja čokolada – (29. 04.) – trideset četvrta emisija

Neodoljiva otpevala je pesmu “Ti si moja čokolada” i potpuno raspametila žiri. Katarina je prošla dalje sa svih pet glasova. Ona je osim što je pevala, imala i scenario koji je zajedno sa plesačicom savršeno odigrala. A imala je i specijalnog gosta, koji joj je, kao i svakoj pravoj zvezdi, doneo cveće na kraju nastupa.

Mali Nikola je Marijani objasnio da je on Katarinin dečko. Žiri je bio potpuno bio očaran ovim mališanima koji su im izmamili osmehe na lica.

– Kao da je neki vanzemaljski brod sleteo i sad izbacuje neke male zelene. I to su oni na sceni. Neke lutke, roboti, ja ne znam šta je ovo. Nestvarno mi je da njih dve u tandemu ovakve budu na sceni, ovako male. Bukvalno nemam reči. Slatka si kao čokolada – rekla je Leontina.

– Ti si bila veoma šarmantna i mudra. Ti mudro otpevaš svaki put i dirneš nam srca. Opet si me kupila – rekao je Hari Mata Hari.

– Ovo je jedna slatkoća koja je oživela ovde na sceni. Ta njena majušnost i taj slatki glas dok govori a kamoli dok peva, je nešto van konkurencije – rekla je Jelena Tomašević.

Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2015 - 2016

Tagovi:,


Comments are closed.