– Samo jednom se ljubi – (13. 05.) – trideset šesta emisija

je bila fenomenalna i dobila svih pet glasova žirija. Ona je otpevala pesmu “Samo jednom se ljubi” i zajedno sa plesačima priredila pravi užitak publici i žiriju.

– Mislim da si od tih malih, jedna od najboljih pevačica. Dosta si popravila pevanje i tako mi je krivo što nisam odgledao taj nastup – rekao je Milan Stanković koji je poslednji podigao svoju stolicu.

Milan je rekao da ga Katarina podseća na balerinu iz muzičke kutije.

– Toliko si slatka, da ne znam šta da upotrebim osim te reči. Napredovala si u pevanju i ti si jedna od najsjajnijih zvezdičica koje imamo. Samo tako nastavi! Vidiš kako si nas nekako obuzela – rekla je Jelena Tomašević.

– Divna si bila! Pevanje kod tebe nije ni bitno nego ono što ti pošalješ našim srcima. Prošli put sam ti rekao, ti to uspevaš. Ja ništa ne čujem, ne slušam, ne znam, ne vidim, kad si ti u pitanju.

Ti si jedno pravo slatko stvorenje koje već zna zaslepiti svojom emocijom. Svaka ti čast – rekao je Hari Varešanović.

– Sad sa ovim vibratom, koji poprima te neke ozbiljne dimenzije, sad već zvuči odlično. Na ivici smo da pomislimo da li je to pevanje male devojčice, ili malo veće devojče. Glas ti je mali i tanak, ali tvoja ozbiljnost postaje velika – pohvalila je Katarinu Leontina.

Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2015 - 2016

Tagovi:,


1 Comment

  • louie 3 years ago

    Pa zasto ne staljate cele emisij na youtube, sramota stvarno. To je sebicno i niko tako ne radi u svejtu.

    Pozdrav

    Ilija

Comments are closed.