– Dođi (09. 12.) – dvanaesta emisija

dolazi iz Istočnog Sarajeva i za svoju večerašnju interpretaciju je dobila četiri glasa. Ovog puta je Milanov glas izostao.

Dopalo mi se. Mislila sam da peva dečak. I kada sam ustala i videla tebe, onda sam pomislila “o kako zanimljiva boja glasa”. Odjednom samo iskoči dete iz tebe. Pevaš tako ozbiljno i tako lepo uvedeš u priču. Čuje se da si muzikalna i talentovana, ali treba još vežbe – rekla je Jelena Tomašević.

– Ja razumem da smo svi razlitčiti tipovi ljudi. Neka scena je za neki tip ljudi. Ti moraš da promeniš svoj stav da bi to bilo bolje – rekao je Milan Stanković.

Znam ja šta je, došao je Milan u emisiju i ona se odsekla. Ovo je pesma koja se peva na vrlo specifičan način – više se priča nego što se peva. Ti si se trudila da produžiš svaki ton u svakom stihu želeći da to zvuči ozbiljnije. Nema potrebe da ispevavaš. Ovo je pesma za dah. Zato te molim da ubuduće poslušaš originalnu interpretaciju – rekla je Goca Tržan.

– Mislim da si ti puna potencijala i imaš divan glas, divna ta trajanja. Samo da se oslobodiš treme koja te sprečava da budeš scenska zvezda. Ti si samo želela da pokažeš kako lepo pevaš i ja to poštujem – rekla je Leontina.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezdice, Pinkove Zvezdice 2016 - 2017

Tagovi:,


Comments are closed.